Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Τέλος η επιτροπή των Ειδικών, ποιος θα την αντικαταστήσει, αλλαγές και στην ενημέρωση


 
Η επιτροπή των 33 Εμπειρογνωμόνων, που έχει ταυτιστεί με τη διαχείριση της πανδημίας, φαίνεται πως ολοκληρώνει το έργο της...

Κλείνει, οπως όλα δείχνουν, τον κύκλο της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εκτακτως σήμερα το απόγευμα αποφασίστηκε η πολυπληθης επιτροπή των εμπειρογνωμόνων να αντικατασταθεί με μια σαφώς μικρότερη που θα αποτελείται από 7 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων.

Η εξέλιξη αυτή, η οποία σηματοδοτεί και την είσοδο της διαχειρισης της πανδημιας σε μια άλλη φάση, δεν αποκλείεται να σημάνει και αλλαγές στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΔΩΡΟΣ:2665300856


         

SACRED ELLANIA TEXTS






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου