ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - Αξίες είναι οι ιδιότητες οι οποίες όσο περισσότερο αναδεικνύονται από το άνθρωπο τόσο περισσότερο τον τοποθετούν στην μεσότητα - 1.ΛΟΓΙΚΗ είναι το μέσον το οποίο οδηγεί στην νόηση η οποία αποδέχεται το ορθόν και τo υπαρκτόν αποκλειστικά μόνο μέσω της αποδεικτικής διεργασίας 2.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η οποία θέτει τον άνθρωπο σε απεριόριστη και διαρκή Δυνατότητα δυναμικής, και πρωτίστως βουληματικής πορείας προς την αναζήτηση και εφαρμογή από μέρους του αρχών με την μεγαλύτερη κατά το δυνατόν νομοτελειακή προσέγγιση 3.ΑΡΕΤΗ είναι γνωσιακή υπεροχή η οποία αποτυπώνεται σε όλες τις εκδηλώσεις και αποφάσεις, χωρίς το ίδιον όφελος ή η έπαρση να είναι το κίνητρο 4.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ως μέσον για την απόδοση διανεμητικά , διορθωτικά ή και με αμοιβαιότητα του δικαίου 5.ΙΣΟΤΗΣ είναι η επακριβώς παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση , η αξιοποίηση των ευκαιριών όμως εξαρτάται απο τόν καθένα πολίτη ξεχωριστά 6.ΑΦΘΟΝΙΑ είναι η επάρκεια παροχής υλικών και πνευματικών αγαθών καθώς και ευκαιριών προς όλους τους πολίτες ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αποφυγή φθόνου 7.ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η έξοδος από την οντολογική λήθη και η ταύτιση της νοητικής λειτουργίας με το υπαρκτό 8.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ είναι οτιδήποτε διαπερνώντας μέσα από τις αισθήσεις μας καλύπτει την ευαισθησία που έχουμε έμφυτη μέσα μας 9.ΑΡΜΟΝΙΑ η σύγκλιση, η αρμογή , η σύνδεση διαφορετικών , ή αντιθέτων σε ένα σύνολο με ευρυθμία, ορθή αναλογία και τέλεια συναρμογή 10.ΑΝΔΡΕΙΑ «Ανδρεία εστί έξις ψυχής ακίνητος υπό φόβου, επιστήμη των κατά πόλεμον πραγμάτων, θάρσος πολεμικόν, εγκράτεια ψυχής προς τα φοβερά και δεινά, τόλμη υπηρετική φρονήσεως, ευθαρσία επί θανάτου προσδοκίας, έξις διαφυλακτική λογισμών ορθών εν κινδύνοις» 11.ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ η πορεία και ο τελικός προορισμός της πορείας του ανθρώπου όταν ταυτίζονται με τον λόγο( σκοπό ) της ύπαρξης του 12.ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ Η αυτογνωσία μας για το ποιοι είμαστε από που προερχόμαστε σε ποιό σχέδιο εντασσόμαστε και ποιο προορισμό έχουμε.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Η κυβέρνηση πέρασε νύχτα τροπολογία-σκάνδαλο: Κατήργησε την υποχρέωση της ΕΥΠ να ενημερώνει όποιον παρακολουθείται! – Γιατί τώρα;


 


Και καταλήγει: «Μπορεί για την ”ενημέρωση 108” ο κ. Μητσοτάκης να έκανε ”μεγάλες τομές’’ στην λειτουργία της ΕΥΠ. Η πραγματικότητα, όμως, αποδεικνύει ότι ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από επικίνδυνος για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, παραμένει κι ένας κοινός πολιτικός απατεώνας».

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε και αφορά την αναμόρφωση του πλαισίου, «δεν είναι μόνο κατώτερη των περιστάσεων, αλλά ασχολείται με τα ελάχιστα και όχι με τα σπουδαία, εισάγοντας μόνο τον δεύτερο εισαγγελέα για την συνέγκριση μιας παρακολούθησης, τον οποίο είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2018» επισημαίνει η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη.

«Όμως», τονίζει, «για το σημαντικότερο θέμα, της σύνδεσης των αποφάσεων παρακολουθήσεων με την Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), μέσω της υποχρέωσης της ΕΥΠ να κοινοποιεί τα στοιχεία του παρακολουθούμενου και τους λόγους παρακολούθησης στην ανεξάρτητη αρχή, ούτε κουβέντα. Αυτό όμως είναι το καθοριστικό στοιχείο, που αποδεικνύει την μνημειώδη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη, καθώς με τροπολογία της νύχτας κατήργησε την υποχρέωση της ΕΥΠ προς την ΑΔΑΕ πριν λίγους μήνες ο ίδιος, προφανώς για να έχει την άνεση της απόλυτης ασυδοσίας στις παρακολουθήσεις και για να συγκαλύψει την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη που ήδη γνώριζε».

Συνεχίζει λέγοντας πως: «Από την ΑΔΑΕ και την παρέμβασή της, προέκυψαν τα στοιχεία και αναγκάστηκε ο κ. Μητσοτάκης να ομολογήσει την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, εκτός από το Predator και από την ΕΥΠ». Και καταλήγει: «Ας σοβαρευτούν επιτέλους και ας σταματήσουν να μοιράζουν χάντρες και καθρεφτάκια. Παίζουν με τους θεσμούς, κουρελιάζουν τη Δημοκρατία, δηλητηριάζουν τη χώρα και συνεχίζουν με θράσος, χωρίς να έχουν επίγνωση των ολέθριων επιλογών τους. Μόνοι τους έχουν ήδη πάρει το δρόμο…».


ΠΗΓΗ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΔΩΡΟΣ:2665300856


         

SACRED ELLANIA TEXTS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ